Annons
Annons

GOAL – allt om internationell fotboll

GOAL är Sveriges främsta tidning om internationell fotboll med tyngdpunkt på de största ligorna i Europa som Premier League, La Liga och Serie A.

Varje nummer innehåller närgångna intervjuer med de största stjärnorna och de hetaste talangerna, experternas analyser av de bästa lagen, rankinglistor, exklusiva fakta och actionfyllda posters.

Utgåvor/år: 12

GOAL

I fotbollsmagasinet GOAL får läsaren möjlighet att komma nära de största stjärnorna i de bästa lagen, från de mest prestigefyllda ligorna. Långa intervjuer, krönikor från riktiga experter, intressanta och roliga rankinglistor och vrålsnygga posters finns med i varje nummer. Fokus ligger på Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A och Ligue 1. GOAL har som uttalad ambition att vara läsarnas bästa vän.  Därför har GOAL en öppen dialog med läsarna och lyssnar på deras önskemål.

GOAL Junior

I GOAL Junior får du massor av action, spännande artiklar och häftiga bilder på fotbollsstjärnorna. Du hittar intervjuer, stjärnporträtt, posters, enkel statistik och serier. GOAL Junior ger inspiration och underhållning på ett roligt sätt.

Pin It on Pinterest