AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Övergångsfönstret öppnar inte förrän den 1 juli, men ändå tisslas och tasslas det i fotbollens korridorer. Vilka kommer röra på sig, och vilka blir kvar? Det är lika intressant som vanligt.

Här är några av de spelare som det skvallras om:

KYLIAN MBAPPÉ
Det franska tonårslöftet är namnet på allas läppar och det sägs att han lämnar Monaco redan till sommaren. Troligaste adress? Manchester City.

DAVID DE GEA
Manchester United-målvakten vill fortfarande till Real Madrid, men frågan är om övergången blir av den här gången? Annars verkar Real ha ställt in siktet på Milantalangen Gianluigi Donnarumma och Chelseas Thibaut Courtois.

HECTOR BELLERIN
Arsenalstjärnan är fostrad i Barcelona och kan komma att återvända dit. ”Vi ska göra ett försök”, sa Roberto Fernandez, teknisk direktör i Barcelona, häromdagen.

JOHN TERRY
Försvarsveteranen lämnar Chelsea till sommaren, det är redan klart. Nästa adress lär finnas i Premier League, och kanske till och med i London. Det snackas nämligen om West Ham i hans fall.

ALEXIS SANCHEZ
Arsenal eller inte Arsenal? Det är ju frågan, och kanske hänger det ihop med om klubben behåller Arsène Wenger som tränare. Oavsett så finns det ett uppenbart intresse från framförallt Paris Saint-Germain, som lär komma med ett fint bud i sommar. Wenger har dock sagt att Sanchez stannar även oavsett om han tecknar ett nytt kontrakt eller inte under den närmaste tiden. Ja, vi får väl se…

TOBY ALDERWEIRELD
Tottenhamförsvararen sägs vara sugen på en flytt till Inter.

DELE ALLI
Nja, inte flyttar väl Tottenhamstjärnan till Manchester City i sommar? Det känns ju inte så, men det är ett rykte som förekommer. Att många vill ha Alli är i varje fall lätt att förstå med tanke på hans framgångar under den nuvarande säsongen.

PONTUS JANSSON
Den svenske mittbacken har imponerat i Leeds och sägs vara bevakad av Southampton. Det kanske blir Premier League-spel oavsett hur det går i vår, med andra ord?

N’GOLO KANTÉ
Kan Chelsea behålla ligans bäste spelare? Kanske, men det lär kosta. Real Madrid nosar nämligen runt mittfältaren och kan faktiskt komma med ett rätt lukrativt anbud efter säsongens slut. Det känns så.

OLIVER GIROUD
Är Arsenalsejouren på väg att närma sig sitt slut? Inte omöjligt alls. Marseille vill väldigt gärna att fransmannen ska återvända till hemlandet. Dessutom kan han få sällskap av Laurent Koscielny.

 

Pin It on Pinterest