Annons
Annons

Vilka är egentligen helgens mest intressanta fotbollsmatcher? GOAL ger er hela listan här.

1. Arsenal-Chelsea (lördag, 18.30)
Med sina tio poäng skuggar både Arsenal och Chelsea toppen i Premier League, och en förlust här skulle därför kunna vara ödesdiger. Förutom själva poängen står också mycket prestige på spel: båda klubbarna hör hemma i London och är sedan länge bittra rivaler. Dessutom får matchen lite extra krydda av att Cesc Fabregas, den förre Arsenalspelaren, kan komma att göra sin första Premier League-start för året här, efter att ha nätat två gånger om i ligacupmötet med Leicester.
GOAL:s tips: 1-1.

2. Napoli-Chievo (lördag, 20.45)
Det är tajt i toppen av Serie A, och där hör både Napoli (tvåa) och Chievo (fyra) hemma. De flesta tror dock att det blir svårt för bortalaget från Verona att skrälla här. Napolistjärnan Marek Hamsik konstaterade i förra veckan att laget just nu spelar bättre än någonsin tidigare, och spelare som José Callejon och Arkadiusz Milik verkar vara i sitt livs form.
GOAL:s tips: Napoli vinner med 3-0.

3. Las Palmas-Real Madrid (lördag, 20.45)
Madrid är Spaniens huvudstad och rymmer över tre miljoner invånare. Las Palmas? Den välkända charterorten är belägen på ön Gran Canaria och befolkas av strax över 300 000 personer. Det är med andra ord etablissemanget mot uppstickaren här, trots att båda lagen inlett ligaspelet på ett utmärkt sätt.
GOAL:s tipsReal Madrid vinner med 2-0.

4. Hoffenheim-Schalke 04 (söndag, 15.30)
Schalke 04 gjorde en storsatsning inför säsongen och hade planerat att utmana Bayern München och Dortmund om Bundesligatiteln. Facit så här långt? Noll poäng efter fyra omgångar. Krisen är med andra ord total inför mötet med Hoffenheim, som å sin sida inlett med fyra raka kryss.
GOAL:s tips: 1-1.

5. Toulouse-Paris Saint-Germain (fredag, 20.45)
Räkna med Toulouse i år. Laget ligger femma i tabellen efter en fantastiskt fin start på säsongen, bara två poäng efter tvåan PSG, som naturligtvis är storfavorit på alla sätt och vis. Matchen blir också extra intressant med tanke på att Toulouse-truppen innehåller två formstarka svenskar: Ola Toivonen samt Jimmy Durmaz.
GOAL:s tips: 2-1 till PSG.

Och här är några bubblare:

Athletic Bilbao-Sevilla (lördag, 18.30)
GOAL:s tips1-0 till Athletic.

Manchester United-Leicester (lördag, 13.30)
GOAL:s tips: United vinner med 2-1.

Fiorentina-Milan (söndag, 20.45)
GOAL:s tips: 1-1.

Finns det någon match som du tycker skulle ha platsat på listan? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest