Annons
Annons

Det är inte för inte som José Mourinho kallas för “The Special One“.

Bråken och utspelen har varit många under portugisens tränarkarriär, men själv hävdar han att de har blivit färre under tiden som manager för Manchester United. Det är också möjligtvis en framgångsfaktor, med tanke på att United inte har förlorat sedan i oktober.

– Människan Mourinho försöker vara motsatsen till vad tränaren Mourinho är. Han försöker vara diskret och lugn. Nuförtiden kan jag åka hem utan att se på fotboll och tänka på fotboll. Vid början av min karriär gick inte det. Jag var påslagen 24 timmar om dygnet. Nu har jag hittat en sorts mognad och känner mig bekväm med min personlighet som människa, säger Mourinho i en intervju med France Football, som väntas presenteras i sin helhet på torsdag.

José Mourinho fortsätter:

– Jag har mognat, jag är mer harmonisk. En seger betyder inte längre allt för mig, och en förlust betyder inte att allt är ett helvete. Och jag tror också att jag kan förmedla den känslan till de som jobbar med mig, mina spelare. Jag har samma ambitioner som tidigare, samma engagemang och professionalism – men jag är bättre på att kontrollera mina känslor.

Om 54-åringen fortsätter att vara lika lugn och sävlig återstår att se.

Manchester United möter härnäst West Bromwich Albion, den 1 april.

Vill ni förresten se José Mourinhos “bästa” utbrott? Här kommer de:

 

Pin It on Pinterest