Annons
Annons

Ännu en fotbollshelg är förbi, men vi dröjer kvar en liten stund till och tänker tillbaka på några av de mest spektakulära händelserna:

MÅLET
Ja, vad säger man egentligen om Alejandro Camargos fullträff i den chilenska ligamatchen mellan Universidad de Concepción och O’Higgins? Det sistnämnda laget jagade en kvittering när Camargo fick chansen, och det var som han sa själv: “Jag bara blundade och drog till…” Vilken pärla!

BRÅKET
Det brukar alltid bli stökigt när Lazio och Roma möts, och söndagens match var definitivt inget undantag. Mest rabalder blev det när Kevin Strootman firade sitt mål genom att spruta vatten på Lazios avbytare, och sedan blev tagen i nacken av Danilo Cataldi, som fick rött kort. Strootman? Han klarade sig med ett gult.

CITATET
“Om jag hade velat sparka någon i huvudet så vet jag hur man gör det, och då hade han somnat efter det.”

Så löd Zlatan Ibrahimovics försvarstal sedan han träffat Evertonförsvararen Seamus Coleman med dobbarna i huvudet under helgens ligamatch med Manchester United. Medvetet eller inte? Svårt att säga.

FALSKA RYKTEN
Tyvärr har det florerat många falska nyheter efter Chapecoenses tragiska flygkrasch i förra veckan, som att PSG och Cristiano Ronaldo skulle ha skänkt pengar till föreningen. Dessutom har Ronaldinho påståtts vara klar för att spela gratis för klubben, men det stämmer inte heller. Däremot är det så att Ronaldinho har öppnat för att hjälpa till på något sätt, dock oklart hur.

Pin It on Pinterest