Annons
Annons

Undrar du vilka matcher som inte får missas under den kommande helgen?

Lugn, GOAL har sammanfattat utbudet här:

1. Juventus-Milan (fredag, 20.45)
Romas förlust i senaste omgången gör att Juventus har fått en ganska bekväm färd mot ligatiteln. I år igen. Men visst, några obehagliga hinder återstår längs vägen, och inte minst då ett lite oförutsägbart Milan som dessutom visat stark form på sistone. Det här kan bli en riktig supermatch.
GOAL tippar: 2-1 till Juventus.

2. Arsenal-Lincoln (lördag, 18.30)
Stora Arsenal mot lilla Lincoln? Ja, det kan egentligen bara sluta på ett sätt. Men det ska ändå bli underhållande att se hur länge bortalaget, som annars hör hemma i femtedivisionen National League, kan streta emot. Vägen till semifinalen ligger i alla fall öppen för Arsenal, som skulle behöva lite positiva nyheter efter alla motgångar på sistone.
GOAL tippar: 4-0 till Arsenal.

3. Hertha Berlin-Dortmund (lördag, 15.30)
Hertha är femma och Dortmund trea med elva omgångar kvar av Bundesliga och kampen runt de olika Europastrecken lär bli såväl tajt som intensiv under avslutningen. Det är samtidigt fördel Dortmund här, efter en imponerande insats mot Benfica i Champions League i onsdags. Men vi vet också att det är skillnad på flärden i CL och vardagen i ligan, vilket kan ställa till med problem för klubben.
GOAL tippar: 2-0 till Dortmund.

4. Genoa-Sampdoria (lördag, 20.45)
Det är derby i Genua och det brukar alltid vara intressant, men i år saknas den riktiga glöden. Båda lagen finner sig nämligen i ett totalt ingenmansland och kan därför bara bry sig om prestigen i det här fallet. Att förlora de här matcherna brukar ju kunna förstöra en hel säsong för klubbarnas respektive fans.
GOAL tippar: 1-1.

5. Deportivo La Coruna-Barcelona (söndag, 16.15)
Barcelona kommer från en av historiens mäktigaste vändningar och ska nu försöka bibehålla den gnistan i Galicien. Det borde bli seger här, men det är faktiskt ganska vanligt med omedelbara bakslag efter bragder av den sorten som vi såg mot PSG.
GOAL tippar: 2-0 till Barcelona.

Bubblare: Inter-Atalanta (söndag, 15.00), Liverpool-Burnley (söndag, 17.00), Real Madrid-Real Betis (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest