Annons
Annons

En fotbollshelg är förbi och självklart har mycket hänt under tiden. Här listar GOAL det som stuckit ut allra mest i de senaste dagarna nyhetsflöde:

1. Inters anfallare Mauro Icardi har gjort sig ovän med klubbens allra hårdaste fans. I hans nyligen utkomna självbiografi refererar argentinaren till en match mot Sassuolo 2015 där han efteråt pratade med en ultras-falangens ledare och där sa att skulle ta med “hundra argentinska gangsters som kan döda dem direkt på plats”. Ledaren säger dock att det inte är sant, och häromdagen valde Intersupportrarna att dyka upp utanför Icardis hus för att se om han vågade stå för sina ord. Läskigt värre!

2. Tim Cahill debuterade i dagarna för Melbourne City. Och som han gjorde det.

3. Granit Xhaka blev utvisad för Arsenal mot Swansea. Det var hans åttonde (!) röda kort sedan 2014, och därmed har han redan nu fått rött kort fler gånger än de flesta, inklusive Roy Keane.

4. Mancester City-mittfältaren Nolito berättade i en öppenhjärtig intervju i The Guardian att han ändrat sina kostvanor radikalt sedan han fick Pep Guardiola som tränare. Förut kunde spanjoren äta både tårta och dricka cola direkt efter träningspassen, vilket är helt otänkbart nu.

5. Engelska The Mirror publicerade häromdagen en intervju med Manchester Uniteds franske talang Anthony Martial, där han dock inte sa särskilt mycket av värde. Det fanns ändå ett större problem än så – enligt Martial är intervjun påhittad, och därför lade han ut en bild på sitt Twitterkonto med en bild på den berömde ljugaren Pinocchio. Sista ordet är nog inte sagt i den här soppan!

martial

Pin It on Pinterest