Annons
Annons

Serie A toppar inte listan – men den dominerar ändå.

Här har ni helgens hetaste matcher:

1. Barcelona-Atlético Madrid (söndag, 16.15)
Det här trodde vi inte för ett tag sedan – men det har faktiskt blivit lite spänning i toppen av La Liga igen. Barcelona toppar tabellen fem poäng före Atlético, som fått igång storstjärnan Antoine Griezmann och nye Diego Costa. Med andra ord: det här blir en riktig jäkla höjdarmatch att följa från tv-soffan!
GOAL tippar: 2-0 till Barcelona.

2. Milan-Inter (söndag, 20.45)
Milan har fått upp farten på sistone och är faktiskt bara sju poäng bakom ett lite formsvagt Inter. Seger här så… ja, då är det match igen. Men tabellspänningen är ju bara en bonus här – istället handlar det mer om prestige och om vilket som faktiskt är staden Milanos bästa lag. Upp till kamp!
GOAL tippar: 1-0 till Inter.

3. Manchester City-Chelsea (söndag, 17.00)
Chelsea småkrisar medan Manchester City bara ångar på. Ligatiteln känns förvisso redan klar, men det lär inte betyda att man slår av på takten. Tvärtom kan det bli en riktigt svettig utmaning för det gästande Londonlaget, som just nu ligger femma i Premier League.
GOAL tippar: 2-1 till City.

4. Napoli-Roma (lördag, 20.45)
Napoli toppar fortfarande Serie A före Juventus och verkar vara helt ostoppbart. Eller? Mötet med Roma blir på något sätt en fingervisare om huruvida det är möjligt att man kan vinna titeln till slut. För någon enkel match blir det verkligen inte.
GOAL tippar: 2-2.

5. Lazio-Juventus (lördag, 18.00)
Trean Lazio tar emot tvåan Juventus på lördag, och matchen har alla ingredienser som behövs för att det ska bli en riktigt bra fotbollssoppa. Eh, ja, ni förstår vad vi menar. Samtidigt kan Lazio inte ens vid seger hoppas kunna komma ikapp “Juve” – avståndet är helt enkelt för stort.
GOAL tippar: 2-1 till Juventus.

Bubblare: Tottenham-Huddersfield (lördag, 16.00), Liverpool-Newcastle (lördag, 18.30), Leipzig-Dortmund (lördag, 18.30), Real Madrid-Getafe (lördag, 20.45), Brighton-Arsenal (söndag, 14.30), Valencia-Real Betis (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest