AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

En fantastisk fotbollshelg väntar oss.

Ingen idé att bli långrandig med andra ord – här kommer höjdpunkterna:

1. Atlético Madrid-Barcelona (söndag, 16.15)
Efter Real Madrids oväntade förlust mot Valencia i veckan är slaget om Spanien vidöppet igen. Men blir det Atlético eller Barcelona som tar chansen? Det ska bli väldigt intressant att följa den här matchen, som också känns helt oviss på förhand.
GOAL tippar: 2-2.

2. Marseille-Paris Saint-Germain (söndag, 21.00)
Klassikermötet är långt ifrån någon direkt seriefinal, med tanke på att Marseille tappat i slagkraft på senare år, men det betyder ändå mycket för båda lagens supportrar. PSG är alltid favorit i alla matcher, men det här kan bli en lurig uppgift för Unai Emerys mannar.
GOAL tippar: 2-1 till PSG.

3. Inter-Roma (söndag, 20.45)
Roma har gått overkligt bra på sistone och ser faktiskt ut att kunna utmana Juventus om ligatiteln i år. Eller ja, det är kanske den här matchen som kommer avgöra om det verkligen stämmer. Inter borta är såklart en av de svåraste uppgifterna man kan ställas inför, och det ska bli intressant att se om en formtoppad Edin Dzeko kan glänsa även här.
GOAL tippar: 1-1.

4. Manchester United-Southampton (söndag, 17.30)
En titel står på spel i ligacupfinalen mellan två lag som man kanske inte trodde skulle gå så här långt. Men nu är de här och det lär såklart bli en fest. United får stå som favorit, men Southampton har visat stor styrka under sin väg fram till avgörandet och kan mycket väl skrälla igen.
GOAL tippar: 1-0 till United.

5. Real Betis-Sevilla (lördag, 16.15)
Sevilladerbyt brukar vara en färgsprakande match som är helt omöjligt att tippa. Sevilla är visserligen ett av La Ligas formstarkaste lag för tillfället, men Betis har samtidigt mycket att bevisa efter några veckor som varit mindre bra.
GOAL tippar: 2-0 till Sevilla.

 

Pin It on Pinterest