AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Vi har en bra och en dålig nyhet till er.

Vi tar den bra först: det bjuds på flera fantastiska matcher i helgen. Den dåliga: att det inte lär bli så mycket tid över till annat än fotboll…

1. Arsenal-Manchester City (söndag, 17.30)
Arsenal har spelat två ligacupfinaler under 2000-talet och förlorat båda. Senaste titeln där kom för så länge sedan som 1993. Dags att bryta den tråkiga sviten nu? Chansen finns ju såklart, även om City är att betrakta som favorit. Man vann ju exempelvis både 2014 och 2016.
GOAL tippar: 2-1 till City.

2. Manchester United-Chelsea (söndag, 15.00)
Chelsea har småkrisat ett bra tag nu och United vet man aldrig riktigt vad man får av. Det vi däremot vet är att det är tajt mellan lagen i tabellen – andraplacerade United har tre poäng ner till fyran Chelsea, och det är därmed bäddat för en spännande fajt på ”Drömmarnas teater” i Manchester.
GOAL tippar: 1-1.

3. Paris Saint-Germain-Marseille (söndag, 20.45)
Det här är ett klassiskt möte mellan syd och norr – och utmanaren mot makthavaren. Marseille har förstås ingen chans i världen att komma ikapp PSG i tabellen, men man lär ändå kämpa mer här än i någon annan match i år.
GOAL tippar: 3-0 till PSG.

4. Sevilla-Atlético Madrid (söndag, 20.45)
Sevilla imponerade mot Manchester United i Champions League i veckan och visade att den spanska fotbollen har en stark position i Europa. I ligan har det däremot gått sådär, trots att man ligger på femte plats. Då har Atlético haft en bättre säsong. Man har visserligen sju poäng upp till Barcelona, men också sju poäng ner till Real Madrid på tredjeplatsen. Gynnsamt läge, minst sagt.
GOAL tippar: 2-1 till Atlético.

5. Roma-Milan (söndag, 20.45)
Roma har redan hamnat en bra bit bakom Napoli och Juventus i Serie A och får sikta på att kamma hem tredjeplatsen i år. Milan kan inte hoppas på en så bra placering, men trots det har man höjt sig på sistone och faktiskt spelat lite bättre med Gennaro Gattuso som tränare. Det blåser positiva vindar hos de rödsvarta – och kanske, kanske kan man störa Roma här.
GOAL tippar: 1-0 till Roma.

Bubblare: Bayern München-Hertha Berlin (lördag, 15.30), Liverpool-West Ham (lördag, 16.00), Real Madrid-Alaves (lördag, 16.15), Inter-Benevento (lördag, 20.45), Barcelona-Girona (lördag, 20.45), Crystal Palace-Tottenham (söndag, 13.00), Feyenoord-PSV (söndag, 14.30), Leverkusen-Schalke 04 (söndag, 15.30), Juventus-Atalanta (söndag, 18.00), Leipzig-Köln (söndag, 18.00), Valencia-Real Sociedad (söndag, 18.30).

Pin It on Pinterest