AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Alla har vi väl längtat efter att det ska bli helg igen.

För ledigheten? Nej, för alla fotbollsmatcher som spelas.

Här är ett urval av dem:

1. Roma-Torino (söndag, 18.00)
Roma är ett av Europas hetaste lag just nu, och ganska säkert det med bäst hemmaform också. Dessutom förfogar man över en Edin Dzeko som förmodligen aldrig varit bättre. Torino, med den blivande storstjärnan Andrea Belotti på topp, får helt enkelt se upp.
GOAL tippar: 1-0 till Roma.

2. Hertha Berlin-Bayern München (lördag, 15.30)
Berlin mot München har alltid varit en viktig och infekterad stadskamp, och så är det fortfarande. Huvudstadslaget får anses vara outsider här och formen är inte den bästa (fyra förluster på sex omgångar), men Hertha är ändå med i toppen och spelar i sina bästa stunder en bländande fotboll.
GOAL tippar: 3-1 till Bayern.

3. Real Madrid-Espanyol (lördag, 16.15)
Känslan är att det är Real Madrids år i spanska La Liga, och faktum är att klubben bara förlorat 1 av 20 matcher hittills. Det mesta talar väl för att den förstnämnda siffran håller i sig efter mötet med tabellnian Espanyol.
GOAL tippar: 2-0 till Real.

4. Fulham-Tottenham (söndag, 15.00)
Tottenham har snubblat sig fram till FA-cupen och får nu bekänna färg när det vankas Londonderby mot rivalen Fulham, som till vardags spelar i The Championship. Det kan nog bli jämnare än många tror.
GOAL tippar: 1-1.

5. Milan-Fiorentina (söndag, 20.45)
Det är två sovande jättar som drabbar samman på San Siro, och båda behöver en seger för att närma sig Serie A-toppen. Formen talar dock för Fiorentina, med tanke på att Milan förlorat tre av sina fem senaste matcher och knappast lyckats övertyga under tiden.
GOAL tippar: 0-0.

Bubblare: Juventus-Palermo (fredag, 20.45), Dortmund-Wolfsburg (lördag, 15.30), Mönchengladbach-Leipzig (söndag, 15.30).

Pin It on Pinterest