AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

God jul alla!

Hoppas att ni får en fin och avslappnande helg. Men glöm inte av att kolla på fotboll också!

Här är matcherna ni inte får missa:

1. Real Madrid-Barcelona (lördag, 13.00)
Behöver vi ens förklara varför den här drabbningen är het? Nej, egentligen inte. Real mot Barcelona är helt enkelt en av planetens bästa och mest uppmärksammade matcher. Det kommer slå gnistor, lita på det!
GOAL tippar: 2-1 till Real.

2. Arsenal-Liverpool (fredag, 20.45)
Som Premier League-tabellen ser ut just nu så tampas Arsenal och Liverpool om den fjärdeplats som ger Champions League-spel nästa säsong. Och ja, med tanke på det så blir det här mötet väldigt viktigt. Arsenal kan gå förbi – men Liverpool kan också rycka. Spännande värre!
GOAL tippar: 2-0 till Liverpool.

3. Juventus-Roma (lördag, 20.45)
Roma ligger tre poäng bakom Juventus inför den här toppfajten, men har också en match mindre spelad. Nu är det visserligen inte så lätt att åka till Turin och hämta hem pinnar, men Roma bör vara tämligen motiverat och kan verkligen göra toppstriden ännu mer intressant vid ett bra resultat här.
GOAL tippar: 2-0 till Juventus.

4. Valencia-Villarreal (lördag, 16.15)
Valencia mot Villarreal är ett derby på den spanska östkusten, och det blir ännu mer spännande att följa den här bataljen nu när det förstnämnda laget är uppe i toppen och härjar för första gången på länge.
GOAL tippar: 2-1 till Valencia.

5. Everton-Chelsea (lördag, 13.30)
Everton har fått luft under vingarna efter en syrefattig start. Samtidigt har Chelsea haft lite svårt att övertyga och spela på en jämn nivå. Kanske talar det för åtminstone en Everton-poäng här?
GOAL tippar: 1-1.

Bubblare: Espanyol-Atlético Madrid (fredag, 21.30), Napoli-Sampdoria (lördag, 15.00), Sassuolo-Inter (lördag, 15.00), Manchester City-Bournemouth (lördag, 16.00), Milan-Atalanta (lördag, 18.00), Burnley-Tottenham (lördag, 18.30).

Pin It on Pinterest