Annons
Annons

Vissa helger är tv-tablån fylld av guldkorn, andra helger är det lite sämre med den varan.

De kommande dagarna bjuder kanske inte på några supermöten, men här är åtminstone fem matcher som vi ser fram emot lite extra mycket:

1. Dortmund-Hoffenheim (lördag, 18.30)
Alexander Isaks Dortmund gjorde ett svagt gruppspel i Champions League och är bara sexa i Bundesliga – det fick för några dagar sedan klubbens styrelse att sparka tränaren Peter Bosz och ersätta honom med förre Kölnbossen Peter Stoger. Nu debuterar han i i ligasammanhang, mot det Hoffenheim som ligger precis före i tabellen. Det blir minst sagt intressant att se hur det går.
GOAL tippar: 1-1.

2. Arsenal-Newcastle (lördag, 16.00)
Arsenal har haft svårt att haka på de andra lagen i kampen om Champions League-platserna och skulle behöva en seger här. Newcastle? Ja, de behöver väl egentligen en vinst ännu mer än motståndarna. Sju förluster på de åtta senaste innebär att tränaren Rafael Benitez är pressad – kanske blir det här till och med hans sista match i klubben?
GOAL tippar: 2-0 till Arsenal.

3. Lyon-Marseille (söndag, 21.00)
Det blir ju svårt att minska gapet till serieledande PSG, men kampen om andraplatsen är ändå superintressant. Lyon, Monaco och Marseille står alla på 35 poäng, och därmed är också resultatet här väldigt betydelsefullt inför fortsättningen.
GOAL tippar: 1-0 till Lyon.

4. Real Madrid-Gremio RS (lördag, 18.00)
Vilket är världens bästa klubblag? Det är det som ska avgöras på lördagen. Real Madrid är naturligtvis storfavorit mot brasilianska Gremio, men i en match av den här karaktären brukar vad som helst kunna hända…
GOAL tippar: 2-0 till Real.

5. West Bromwich-Manchester United (söndag, 15.15)
Tabelltvåan United roterade friskt i laget i veckan men bör nu ha en lite mer stabil startelva, och då är vinstchanserna också goda mot ett West Brom som sladdar i Premier League-tabellen. Kanske får vi här också se Zlatan Ibrahimovic på planen för första gången på ett tag?
GOAL tippar: 2-1 till United.

Bubblare: Inter-Udinese (lördag, 15.00), Stuttgart-Bayern München (lördag, 15.30), Rennes-PSG (lördag, 17.00), Torino-Napoli (lördag, 18.00), Atlético Madrid-Alaves (lördag, 20.45), Roma-Cagliari (lördag, 20.45), Hellas Verona-Milan (söndag, 12.30), Bologna-Juventus (söndag, 15.00), Bournemouth-Liverpool (lördag, 17.30), Leipzig-Hertha Berlin (lördag, 18.00), Barcelona-Deportivo la Coruna (söndag, 20.45), Atalanta-Lazio (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest