Annons
Annons

Ett spanskt toppmöte toppar helgens matchlista, tätt följt av superslag i England och Frankrike.

Vad det är vi pratar om? Jo, det här:

1. Valencia-Barcelona (söndag, 20.45)
Tvåan Valencia har ett superläge att minska avståndet till serieledande Barcelona när lagen möts på Mestalla. Fyra poäng skiljer dem åt inför söndagens match och en Valencia-seger där skulle tajta till toppstriden ordentligt. Båda lagen är obesegrade så här långt – vem går vinnande ur den här striden?
GOAL tippar: 1-1.

2. Liverpool-Chelsea (lördag, 18.30)
Manchester City har ryckt ordentligt i tabelltoppen, men där bakom dem finns ett gäng lag som gör allt för att komma i kapp. Liverpool och Chelsea är två av dem. Liverpool, på femteplats, har tre poäng upp till Chelsea som ligger trea inför helgen. Båda lagen är i fin form i ligan – Chelsea har vunnit fyra raka och Liverpool tre.
GOAL tippar:  2-1 till Liverpool.

3. Monaco-Paris Saint-Germain (söndag, 21.00)
Precis som i Spanien väntar ett möte mellan tabellettan och tvåan i Frankrike på söndag. Monaco har sex poäng upp till PSG som fortfarande inte förlorat i ligan den här säsongen. Det mesta talar för att den sviten kommer fortsätta ett tag till. Vi tror på bortaseger.
GOAL tippar: 3-1 till PSG.

4. Dortmund-Schalke (lördag, 15.30)
Derby! Dortmunds form har svajat den senaste tiden och laget ligger just nu femma i ligan. Schalke är placerade på en andraplats i ligan, tre poäng före Dortmund. Luktar kryss lång väg!
GOAL tippar: 2-2.

5. Genoa-Roma (söndag, 15.00)
Krisklubben Genoa behöver börja plocka poäng snart. Ny chans väntar på söndag när tabellfyran Roma kommer på besök. För gästernas del handlar det om att inte halka efter för mycket i toppen där framförallt Napoli går väldigt bra.
GOAL tippar: 2-0 till Roma.

Bubblare: Leipzig-Werder Bremen (lördag, 15.30), Manchester United-Brighton (lördag, 16.00), Real Madrid-Malaga (lördag, 16.15), Mönchengladbach-Bayern München (lördag, 18.30), Cagliari-Inter (lördag 20.45), Levante-Atlético Madrid (lördag, 20.45), Milan-Torino (söndag, 15.00), Burnley-Arsenal (söndag, 15.00), Udinese-Napoli (söndag, 15.00), Huddersfield-Manchester City (söndag, 17.00), Lazio-Fiorentina (söndag, 18.00), Villarreal-Sevilla (söndag, 18.30), Juventus-Crotone (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest