AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

En fantastisk fotbollshelg står för dörren, med toppmatcher i England, Frankrike, Italien och Spanien.

Ni hittar guldkornen här:

1. Liverpool-Manchester United (lördag, 13.30)
Liverpool har blandat högt och lågt under säsongens inledning och ligger ”bara” på sjunde plats i tabellen. Hemma har man däremot inte förlorat än och det talar för att ligatvåan United får det tufft här. Bäddat för kryss kanske?
GOAL tippar: 1-1.

2. Atlético Madrid-Barcelona (lördag, 20.45)
Barcelona var ifrågasatt inför säsongen, men det har gått ganska okej hittills under säsongen. Eller vad sägs om sju segrar på lika många matcher? Atlético Madrid har samtidigt inte fått en lika glimrande start, men man är alltjämt obesegrat och lär ge Barcelona en rejäl match även den här gången.
GOAL tippar: 2-1 till Barcelona.

3. Inter-Milan
Milanoderbyt är förstås en stor fotbollshändelse i Italien men även runtom i övriga Europa. Att det samtidigt inte toppar helgens lista beror främst på att Milan tappat fart efter sin fina start och placerar sig som sjua. Betydligt bättre har det gått för Inter, som inlett med sex segrar på sju matcher och därmed får räkna som favorit här.
GOAL tippar: 2-0 till Inter.

4. Bayern München-Freiburg (lördag, 15.30)
Jupp Heynckes gör sin första match som Bayerntränare efter att Carlo Ancelotti fått sparken och nog talar det mesta för att det blir tre poäng direkt. Bayern har ändå inlett helt okej i ligan medan Freiburg bara ligger på 15:e plats, med en seger på sju omgångar.
GOAL tippar: 4-0 till Bayern.

5. Juventus-Lazio (lördag, 18.00)
Juventus är, för ovanlighetens skull, inte serieledare i Serie A, men det är å andra sidan bara två poäng upp till ettan Napoli. Mötet med fyran Lazio lär dock bli tufft, med tanke på att Romlaget vunnit alla sina bortamatcher hittills och dessutom slog Juventus med 3-2 för några veckor sedan i den italienska supercupen.
GOAL tippar: 2-0 till Juventus.

Bubblare: Lyon-Monaco (fredag, 20.45), Athletic-Sevilla (lördag, 13.00), Hertha Berlin-Schalke 04 (lördag, 15.30), Crystal Palace-Chelsea (lördag, 16.00), Getafe-Real Madrid (lördag, 16.15), Dortmund-Leipzig (lördag, 18.30), Watford-Arsenal (lördag, 18.30), Sampdoria-Atalanta (söndag, 15.00), Real Betis-Valencia (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest