AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Då är vi framme vid veckans bästa lista igen.

Helgens bästa fotbollsmatcher hittar ni nämligen här:

1. Leipzig-Hoffenheim (lördag, 15.30)
Den sensationella tvåan mot den minst lika sensationella trean. Det är vad som gäller i lördagens tyska supermatch där Emil Forsbergs Leipzig har en jättechans att ta ett ordentligt fast grepp om andraplatsen i Bundesliga.
GOAL tippar: 1-1.

2. Paris Saint-Germain-Monaco (söndag, 21.00)
Nice har givetvis gjort det bra hittills, men Ligue 1-kampen borde i slutändan stå mellan dessa två ekonomiskt dopade giganter. PSG har blandat och gett under säsongen, men ändå sett bättre ut på senare tid. Om ett överraskande bra Monaco kan stå emot ändå? Inte omöjligt alls.
GOAL tippar: 2-1 till PSG.

3. Senegal-Kamerun (lördag, 20.00)
Afrikanska mästerskapen börjar närma sig sin slutfas och dessa två tungviktare gör upp om en semifinalplats. Det är förvisso en bit kvar till en eventuell final, men både Senegal och Kamerun känns som möjliga segrare av turneringen, och därför blir den här matchen extra intressant.
GOAL tippar: 1-0 till Kamerun.

4. Napoli-Palermo (söndag, 20.45)
Derbyna mellan Napoli och Palermo brukar alltid bli sevärda. Dessutom befinner sig lagen just nu i två olika ändar av tabellen: Napoli har imponerat stort på sistone med sin snabba, tekniska och effektiva fotboll. Palermo är däremot helt under isen och bytte återigen tränare häromdagen. Men som sagt, i derbyn av den här typen kan allt hända.
GOAL tippar: 3-1 till Napoli.

5. Liverpool-Wolverhampton (lördag, 13.30)
Liverpool har inte fått någon jättebra start på 2017, med bara en seger så här långt. Nu väntar spel i FA-cupen, och det är självklart en viktig turnering även i vanliga fall – men nu känns det ännu mer betydelsefull. Liverpool har inte råd med något mer misstag, så är det bara.
GOAL tippar: 2-0 till Liverpool.

Bubblare: Southampton-Arsenal (lördag, 18.30), Espanyol-Sevilla (söndag, 16.15), Real Madrid-Real Sociedad (söndag, 20.45), Egypten-Marocko (söndag, 20.00).

 

Pin It on Pinterest