AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Ännu en fantastisk fotbollshelg väntar bakom dörren.

England, Italien, Frankrike, Tyskland – ja, flera av de stora ligorna bjuder på matcher som denna vecka tar sig in på GOAL:s lista.

Här har ni samtliga höjdpunkter:

1. Chelsea-Manchester City (lördag, 18.30)
Tabelltrean Chelsea skuggar serieledande Manchester City inför helgens match, och det lär bli en färgsprakande match med många mål. City har ju gått fram som en ångvält i Premier League och snittat på fler än tre fullträffar per match, mot Chelseas två. Det är också helt omöjligt att tippa hur det kommer gå här, men vi gör ändå ett försök…
GOAL tippar: 2-1 till City.

2. Milan-Roma (söndag, 18.00)
Milan såg i början av säsongen ut som en rejäl toppkandidat i Serie A, men sedan har det synts att dagsformen varierar rejält. 3-2 mot kroatiska Rijeka i veckan, där segermålet kom på tilläggstid, imponerar inte direkt heller. Det innebär också att tabellfemman Roma blir en ordentlig utmaning för Milanoklubben.
GOAL tippar: 2-2.

3. Manchester United-Crystal Palace (lördag, 16.00)
Crystal Palace har inte börjat säsongen särskilt… ja, vad ska man säga? Inte bra, det räcker nog så. Sex omgångar har resulterat i sex förluster och krisen är total. Det mesta tyder också på att det blir ett sjunde nederlag i helgen när man gästar tabelltvåan Manchester United, som verkligen visat fin form under höststarten.
GOAL tippar: 2-0 till United.

4. Paris Saint-Germain-Bordeaux (lördag, 17.00)
PSG kör över allt och alla i Ligue 1 och risken är att ligan är avgjord redan vid nyår. Bara att gilla läget, med andra ord. Mötet med Bordeaux blir i alla fall intressant, med tanke på den spännande trupp som bortalaget förfogar över. Håll inte minst ett öga på yttern Malcom, som i veckan skrev på ett nytt kontrakt med klubben. Brassen är något alldeles extra!
GOAL tippar: 3-0 till PSG.

5. Augsburg-Dortmund (lördag, 15.30)
Fem poäng skiljer femman Augsburg och ettan Dortmund åt i den tyska ligatabellen. Det kan med andra ord tajta till sig rejält vid en skräll från hemmalagets sida. Eller skräll och skräll – det är inte alls omöjligt att Dortmund åker på säsongens första förlust här.
GOAL tippar: 1-1.

Bubblare: Schalke 04-Leverkusen (fredag, 20.30), Sevilla-Malaga (lördag, 16.15), Real Sociedad-Real Betis (söndag, 12.00), Napoli-Cagliari (söndag, 12.30), Arsenal-Brighton (söndag, 13.00), Barcelona-Las Palmas (söndag, 16.15), Newcastle-Liverpool (söndag, 17.30), Real Madrid-Espanyol (söndag, 20.45), Atalanta-Juventus (söndag, 20.45), Nice-Marseille (söndag, 21.00).

Pin It on Pinterest