AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

En ny, fullspäckad fotbollshelg väntar i Europa. Här har GOAL plockat fram de absoluta guldkornen i utbudet:

1.West Ham-Tottenham (lördag, 13.30)
Tottenham har inlett ligaspelet okej, och West Ham har… ja, haft det lite jobbigare. Vid seger här så skuggar dock ”Hammers” lokalrivalen i tabellen, och visst är det ett väldigt ovisst derby. Allt kan hända – och det kommer säkert göra det också.
GOAL tippar: 1-0 till Tottenham.

2. Juventus-Torino (lördag, 20.45)
Slaget om Turin brukar alltid vara intressant och är det definitivt nu, med tanke på att båda lagen har lyckats undvika att förlora under de första fem omgångarna. Kan Andrea Belotti och hans Torino skrälla här? Inte omöjligt alls.
GOAL tippar: 3-1 till Juventus.

3. Atlético Madrid-Sevilla (lördag, 13.00)
Trean Atlético mot tvåan Sevilla blir säkert något utöver det vanliga. Allra mest intressant blir det att se vad som händer när ligans tredje starkaste offensiv möter den tryggaste defensiven. Ska lagen kunna hänga på Barcelona i toppen så är det också seger som gäller här.
GOAL tippar: 2-1 till Atlético.

4. Lille-Monaco (fredag, 20.45)
Lilletränaren Marcelo Bielsa lade nästan en miljard kronor på transfermarknaden men har trots det fått bevittna en rekordusel start med bara en seger på sex omgångar. Att döma av Monacos framfart på sistone så lär man inte heller ha en chans här.
GOAL tippar: Monaco vinner med 2-0.

5. Leicester-Liverpool (lördag, 18.30)
Lagen möttes i ligacupen i veckan och då vann Leicester med 2-0. Bäddat för revansch nu? Eller får vi en ”favorit i repris” från hemmalaget?
GOAL tippar: 1-1.

Bubblare: Southampton-Manchester United (lördag, 16.00), Alaves-Real Madrid (lördag, 16.15), Sampdoria-Milan (söndag, 12.30), Djurgården-Hammarby (söndag, 15.00), Inter-Genoa (söndag, 15.00), Real Sociedad-Valencia (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest