AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Efter ett längre uppehåll är nu en efterlängtad vinjett tillbaka: Helgens bästa matcher.

Och denna gång är det en blandning från England, Spanien, Italien, Tyskland samt Sverige.

1. Manchester City-Liverpool (lördag, 13.30)
Både City och Liverpool har inlett Premier League-säsongen utan att förlora och är, som det ser ut just nu, två ordentliga titelkandidater. Det här mötet lär vara en fingervisare för att se om det stämmer, med andra ord.
GOAL tippar: 0-0.

2. Barcelona-Espanyol (lördag, 20.45)
Redan i den tredje omgången väntar katalanskt derby mellan ett Barcelona som fått en bra start på säsongen och ett Espanyol som inte öppnat riktigt lika starkt. Allt annat än hemmaseger här vore också en skräll av gigantiska mått.
GOAL tippar: 3-0 till Barcelona.

3. Hoffenheim-Bayern München (lördag, 18.30)
Två segrar på två försök har det blivit för Bayern under Bundesligastarten, men nu sätts man verkligen på prov genom att möta ett hemmastarkt Hoffenheim, som inte heller förlorat i ligan i höst. Upplagt för ett kryss, kanske?
GOAL tippar: 2-1 till Bayern.

4. Lazio-Milan (söndag, 15.00)
Milan har värvat spelare åt höger och vänster under sommaren och lagbygget ser också starkt ut, att döma av säsongsinledningen. Två segrar har det nämligen blivit så här långt. Nu sätts man dock verkligen på prov borta mot ett Lazio som inte heller förlorat under Serie A-starten.
GOAL tippar: 1-0 till Milan.

5. Hammarby-AIK (söndag, 15.00)
Stockholmsderbyna mellan dessa två lag brukar bjuda på väldigt mycket publik och relativt tajta matcher, även om AIK sett ur ett historiskt perspektiv är favorit. Och ja, det är man också baserat på tabelläget. Men som ni redan vet – allt, precis allt, kan hända i ett derby.
GOAL tippar: 1-1.

Bubblare: Hamburg-Leipzig (fredag, 20.30), Everton-Tottenham (lördag, 16.00), Valencia-Atlético Madrid (lördag, 16.15), Juventus-Chievo (lördag, 18.00), Stoke-Manchester United (lördag, 18.30), Inter-Spal (söndag, 12.30), Bologna-Napoli (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest