AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Landslagsfotbollen regerar i helgen.

Här väljer GOAL ut de bästa matcherna:

1. Sverige-Frankrike (fredag, 20.45)
Givetvis är det här helgens klara nummer ett, åtminstone ur svensk synvinkel. Frankrike ångar förvisso på och lär ta hem segern i gruppen, men Sverige har en bra chans på andraplatsen om man bärgar ett oavgjort resultat eller bättre här. Bäddat för dramatik!
GOAL tippar: 1-0 till Frankrike.

2. Skottland-England (lördag, 18.00)
Rivaliteten är stor på de brittiska öarna och det här ju ett riktigt supermöte i ett prestigemässigt perspektiv. Däremot talar ju det mesta för att England vinner, eller?
GOAL tippar: 3-1 till England.

3. Island-Kroatien (söndag, 20.45)
Tvåan möter ettan i Reykavik och det borde bli en match som innehåller både kvalité och stor spänning. Vid seger är Kroatien dessutom i stort sett klart för VM-spel nästa år.
GOAL tippar: 2-0 till Kroatien.

4. Norge-Tjeckien (lördag, 20.45)
Norge har fått en usel start på VM-kvalet och ställs inför en riktig måstematch mot Tjeckien. Allt annat än seger så är lagets chanser till en mästerskapsbiljett borta.Tjeckien jagar samtidigt andraplacerade Nordirland i tabellen och lär inte ge sig utan kamp.
GOAL tippar: 1-1.

5. Irland-Österrike (söndag, 18.00)
Österrike har haft stora framgångar i landslagssammanhang på senare år, men nu har man satt sig i ett knivigt läge i VM-kvalet. Det är fyra poäng upp till andraplacerade Irland, som man nu möter på bortaplan. Ett kryss kan kanske räcka för att fortfarande ha en chans, men det är långt ifrån säkert.
GOAL tippar: 1-0 till Österrike.

Bubblare: Kazakhstan-Danmark (lördag, 18.00), Makedonien-Spanien (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest