AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Nu ska det äntligen avgöras, åtminstone i England, Tyskland och Spanien där säsongens sista omgång spelas i helgen. Seriesegrarna är dock klara på två av tre ställen, och istället sker de mest intressanta striderna längre ner i tabellen.

Och de mest spännande matcherna på förhand får ni här:

1. Malaga-Real Madrid (söndag, 20.00)
Real Madrid har tre poäng tillgodo på Barcelona, men sämre målskillnad. Det innebär att det behövs åtminstone ett kryss här för att ligatiteln ska vara säkrad. Och nog borde Real kunna fixa det mot ett Malaga som ligger på elfte plats? Jo, det känns så.
GOAL tippar: 2-0 till Real.

2. Hamburg-Wolfsburg (lördag, 15.30)
Det är inte ofta vi får matcher av den här sorten. Det är nämligen vinna-eller-försvinna-läge i Hamburg där hemmalaget måste ta tre poäng för att undvika nedflyttning, och i så fall på Wolfsburgs bekostnad. Det här blir något alldeles speciellt!
GOAL tippar: 1-1.

3. Watford-Manchester City (söndag, 16.00)
Kan City hålla undan för Liverpool samt Arsenal och ta hand om tredjeplatsen i Premier League-tabellen? Tja, man har åtminstone allt i egna händer. Vid seger mot Watford är det klart, men även en poäng kan räcka. Ja, till och med en förlust, men då ska mycket till i övrigt.
GOAL tippar: 3-1 till City.

4. Dortmund-Werder Bremen (lördag, 15.30)
Dortmund har tagit greppet om Bundesligas tredjeplats, i en målskillnadskamp med Hoffenheim. Kan de gulsvarta behålla den? Jo, säkert, men det blir inte lätt. Bremen har haft en fin vår och klättrat stadigt i tabellen och är ett otäckt lag att möta. Bäddat för skräll här, kanske?
GOAL tippar: 1-0 till Dortmund.

5. Malmö FF-Norrköping (söndag, 17.30)
Ska något lag kunna stoppa Malmö FF i år? Det verkar ju inte så, även om allsvenskan är inne i ett tidigt skede. Nu ställs man åtminstone mot tabelltvåan Norrköping, som visat stark form på sistone. Det blir ett test som lär visa om det blir någon spänning i serien i år, eller om MFF får fortsätta i ensamt majestät.
GOAL tippar: 1-1.

Bubblare: Chievo-Roma (lördag, 18.05), Napoli-Fiorentina (lördag, 20.45), Juventus-Crotone (söndag, 15.00), Hoffenheim-Augsburg (lördag, 15.30), Arsenal-Everton (söndag, 16.00), Liverpool-Middlesbrough (söndag, 16.00), Barcelona-Eibar (söndag, 20.00), Lazio-Inter (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest