AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Helgen bjuder på cupfinaler och ligaavslutningar.

Här har ni guldkornen, rankade av oss på GOAL:

1. Chelsea-Manchester United (lördag, 18.15)
FA-cuptiteln står på spel när Chelsea och United drabbar samman på Wembley imorgon. Båda lagen saknar bucklor i år och lär vara sugna på att vinna här. Känns rätt öppet, va?
GOAL tippar: 2-1 till United.

2. Bayern München-Frankfurt (lördag, 20.00)
Bayern mot Frankfurt ska väl bara kunna sluta på ett sätt? Jo, sannolikheten är stor att Bayern tar ännu en titel här, rätt många veckor efter att man även säkrade ligasegern.
GOAL tippar: 3-1 till Bayern.

3. Atlético Madrid-Eibar (söndag, 18.30)
En poäng räcker för Atlético ska säkra andraplatsen före lokalrivalen Real. Och visst ska väl det gå mot tabellnian Eibar?
GOAL tippar: 2-0 till Atlético.

4.Napoli-Crotone (söndag, 18.00)
Crotone, med Marcus Rohdén i laget, har ett jobbigt utgångsläge inför den sista omgången i Serie A. Man måste egentligen ta poäng för att inte åka ur – dessutom borta mot ligatvåan Napoli, som visserligen inte har något att spela för. Får vi se ett mirakel här?
GOAL tippar: 2-1 till Napoli.

5. Villarreal-Real Madrid (lördag, 20.45)
Som sagt: Real Madrid jagar Atlético i tabellen och måste vinna här för att hålla hoppet om andraplatsen vid liv. Men det ser rätt mörkt ut, så här på förhand.
GOAL tippar: 2-0 till Real.

Bubblare: Juventus-Verona (lördag, 15.00), Lazio-Inter (söndag, 20.45), Sassuolo-Roma (söndag, 20.45), Barcelona-Real Sociedad (söndag, 20.45),

Pin It on Pinterest