AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Intro.

1. Real Madrid-Barcelona (söndag, 20.45)
Ja, vad säger man egentligen? Det är dags för ett toppmöte i världens bästa liga. Real Madrid har dessutom, vid seger, chansen att rycka åt sig ett försprång som kan bli svårt att hämta upp. Pressen ligger med andra ord på ett Barcelona som förmodligen känner stor revanschlust efter veckans Champions League-uttåg mot Juventus.
GOAL tippar: 2-1 till Barcelona.

2. Chelsea-Tottenham (lördag, 18.15)
Ettan och tvåan i Premier League möts här i FA-cupsemifinalen, och det är faktiskt inte vilken match som helst. Turneringen värderas högt av båda lagen och det är dessutom ett laddat derby. Bäddat för spänning, känslor och dramatik, med andra ord.
GOAL tippar: 2-0 till Chelsea.

3. Lyon-Monaco (söndag, 21.15)
Monaco är på väg mot en sensationell ligatitel men har några rejäla hinder kvar. Ett är Lyon, som visserligen inte gått lika bra som förväntat under den här säsongen men som ändå är en tuff nöt att knäcka på Parc Olympique Lyonnais.
GOAL tippar: 2-1 till Lyon.

4. Arsenal-Manchester City (söndag, 16.00)
Även här är det FA-cupspel och semifinal som väntar. Hur viktigt det är? Väldigt. Båda lagen vill rädda upp säsonger som inte riktigt gått så bra som man kanske hade hoppats. Det här är ju enda chansen till en titel i år.
GOAL tippar: 1-0 till Arsenal.

5. Schalke 04-Leipzig (söndag, 17.30)
Fem omgångar kvar, sju poäng ner och fortfarande en andraplats. Succénykomlingen Leipzig går mot en av de större skrällarna i modern historia, men nu sätts laget verkligen på prov när ett starkt Schalke 04 står för motståndet. Kan Emil Forsberg och hans lagkamrater leverera på nytt? Det ska bli väldigt intressant att se.
GOAL tippar: 1-1.

Bubblare: Köln-Hoffenheim (fredag, 20.30), Mönchengladbach-Dortmund (lördag, 18.30), Fiorentina-Inter (lördag, 20.45), Lazio-Palermo (lördag, 15.00), PSV Eindhoven-Ajax (söndag, 16.45), Schalke 04-Leipzig (söndag, 17.30), Liverpool-Crystal Palace (söndag, 17.30), Juventus-Genoa (söndag, 20.45).

Pin It on Pinterest