AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Det är dags för påskhelg, vilket innebär mycket mat, godis och vila.

Men även en hel del fotboll:

1. Inter-Milan (lördag, 12.30)
”Derby del Madonnina” (Madonnans derby) är en klassiker inte bara i Italien, utan även i resten av världen. Sedan har kanske matchen tappat lite i slagkraft med tanke på att lagen också har gjort det. Det är ju inte direkt någon inbördes kamp om titeln längre. Men visst, inramningen lär vara spektakulär och det brukar bli många mål när Milanoklubbarna drabbar samman!
GOAL tippar: 2-1 till Inter.

2. Manchester United-Chelsea (söndag, 17.00)
Sju matcher kvar, sju poängs serieledning. Chelsea har tagit ett fast grepp om Premier League-bucklan men har några svåra prövningar kvar, varav United borta är en. Med Zlatan tillbaka i laget är ju United en helt annan motståndare, och det kan bli obehagligt för Chelsea.
GOAL tippar: 1-0 till United.

3. Bayer Leverkusen-Bayern München (lördag, 18.30)
Bundesligasäsongen är i och för sig död och begraven med tanke på att Bayern toppar med tio poängs marginal, men man måste ändå gilla såna här matcher mellan två numera klassiska klubbar. Leverkusen är ju ett av lagen som den tyska publiken älskar att hata, framförallt på grund av att laget ägs av ett läkemedelsföretag. Bayern står däremot för tradition och lär vara revanschsuget efter veckans förlust mot Real Madrid.
GOAL tippar: 2-2.

4. Barcelona-Real Sociedad (lördag, 20.45)
Kris i Barcelona? Jo, det kan man säga. Spelet har inte funkat som det ska under egentligen hela säsongen, och för att få lite arbetsro krävs några segrar på raken, med start från Sociedad-matchen. Om det blir lätt? Nä, Barcelona brukar ha svårt för just det här motståndet.
GOAL tippar: 3-1 till Barcelona.

5. Newcastle-Leeds (fredag, 20.45)
Vi slänger väl in en Championship-match i brasan också? Tvåan Newcastle mot femman Leeds är nämligen en riktigt het drabbning där mycket står på spel. Dessutom handlar det om två klassiska klubbar som inte vill något hellre än att återigen få umgås med de andra i fotbollens finrum.
GOAL tippar: 1-0 till Newcastle.

Bubblare: Tottenham-Bournemouth (lördag, 13.30), Roma-Atalanta (lördag, 15.00), Pescara-Juventus (lördag, 15.00), Sporting Gijon-Real Madrid (lördag, 16.15), Napoli-Udinese (lördag, 20.45), West Bromwich Albion-Liverpool (söndag, 14.30), Valencia-Sevilla (söndag, 16.15).

Pin It on Pinterest