AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Det väntar en landslagshelg inom den internationella fotbollen, men GOAL tar – i motsats till ligaspelet – ändå ingen paus.

Här kommer nämligen helgens bästa matcher:

1. Nordirland-Norge (söndag, 20.45)
Lars Lagerbäck har gjort entré i Norge och ska nu försöka guida laget uppåt i grupp C-tabellen. Ska chansen till en VM-plats finnas så måste det också bli seger borta mot Nordirland, som är tvåa i samma grupp, fyra poäng före Norge. Det lär bli intressant och kanske till och med spänt, med andra ord.
GOAL tippar: 1-1.

2. Sverige-Vitryssland (lördag, 18.00)
Givetvis är vi lite objektiva här, men det ska faktiskt bli spännande att se om Sverige kan avfärda Vitryssland så enkelt som man borde. Det är dessutom tvunget för att hänga på Holland och Frankrike i toppen.
GOAL tippar: 2-0 till Sverige.

3. Italien-Albanien (fredag, 20.45)
Italien går en hård kamp med Spanien om gruppsegern, med Israel som liten outsider. Albanien hänger på där bakom, men kan nu bli avhakat om Italien gör det jobb som förväntas av laget.
GOAL tippar: 3-0 till Italien.

4. Rumänien-Danmark (söndag, 20.45)
Danmark har inte varit med i så många mästerskap på senare år och jagar desperat en plats i VM. Starten har dock varit rätt medioker, vilket innebär att pressen är stor inför bortamatchen mot Danmark. Kryss här är okej, men knappast mer än så.
GOAL tippar: 1-0 till Rumänien.

5. Azerbajdzjan-Tyskland (söndag, 18.00)
Tyskland har vunnit sina fyra första kvalmatcher och har målskillnaden 16-0. Det säger lite om lagets överlägsenhet i grupp C. På tredje plats hittar vi samtidigt Azerbajdzjan, som fortfarande vågar drömma om VM. Det ska mycket till om det ska bli poäng just här, men visst är det en av de lurigare uppgifterna som väntar för det tyska landslaget.
GOAL tippar: 3-0 till Tyskland.

Bubblare: Portugal-Ungern (lördag, 20.45), Bulgarien-Holland (lördag, 20.45).

Pin It on Pinterest