AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Flera av de stora europeiska ligorna bjuder på supermatcher i helgen och GOAL har som vanligt rangordnat dem.

Här har ni hela listan:

1. Manchester City-Liverpool (söndag, 17.30)
Kampen om andraplatsen i Premier League fortsätter och i nuläget är det ett helt öppet race mellan fem lag. Manchester City och Liverpool är två av dessa och det här mötet har därför stor betydelse inför fortsättningen. Räkna också med ett revanschsuget City efter veckans uttåg ur Champions League.
GOAL tippar: 1-0 till City.

2. Atlético Madrid-Sevilla (söndag, 16.10)
Sevilla har tappat några onödiga poäng de senaste veckorna och tappat lite på Real Madrid och Barcelona i toppen av La Liga. Risken är också att avståndet växer sig ännu större efter den här omgången. Atlético på bortaplan är nämligen en av de svåraste uppgifter man kan tänka sig, inte minst då de rödvitklädda är på jakt efter just Sevilla i tabellen.
GOAL tippar: 2-1 till Atlético.

3. Paris Saint-Germain-Lyon (söndag, 21.00)
Lyon har tappat för många poäng för att ha något med ligatitelstriden att göra i Frankrike. Däremot har laget charmat oss rejält i Europa League och slog bland annat ut Lyon i veckan. Det lovar gott inför mötet med mäktiga PSG, som förhoppningsvis hunnit släppa den där kollapsen mot Barcelona nu för att istället blicka framåt.
GOAL tippar: 2-0 till PSG.

4. Sampdoria-Juventus (söndag, 13.00)
Juventus är laget som inte går att besegra i Serie A, men faktum är att även Sampdoria har visat tecken på samma svårslagenhet under de senaste omgångarna. Stärkta av derbysegern mot Genoa lär hemmaspelarna göra allt i sin makt för att stå för en rejäl skräll här. Det känns inte orealistiskt alls.
GOAL tippar: 2-0 till Juventus.

5. Barcelona-Valencia (söndag, 20.45)
Barcelona har varvat högt med lågt på sistone och är pressat i jakten på serieledande Real Madrid i La Liga. Nu väntar ett Valencia som definitivt sett bättre dagar, men visst har optimismen ändå varit större det senaste efter ett litet spelmässigt uppsving. Det här blir visserligen en tuff uppgift för ”Los Che”, men omöjlig? Inte alls.
GOAL tippar: 1-0 till Barcelona.

Bubblare: Hoffenheim-Bayer Leverkusen (lördag, 15.30), Stoke-Chelsea (lördag, 16.00), Athletic Bilbao-Real Madrid (lördag, 16.15), Torino-Inter (lördag, 18.00), Borussia Mönchengladbach-Bayern München (söndag, 17.30).

Pin It on Pinterest