AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Ännu en fotbollshelg är förbi. Därför tar också GOAL tillfället i akt att guida er igenom de senaste dagarnas allra viktigaste händelser.

Helgens…

… drömmål nummer 1
Kevin-Prince Boateng hittar vi numera i Las Palmas, som inlett den spanska ligasäsongen på ett mycket imponerande sätt. I lördags gjorde också ghananen, som tidigare spelat för storklubbar som Milan samt Tottenham, något som lär vara en kandidat till årets mål i Europa.

… drömmål nummer 2
I Italien har Gianluigi Buffons osannolika form varit en snackis de senaste veckorna. Han hade dock ingen chans när 18-åriga superlöftet Manuel Locatelli laddade bössan i Milans 1-0-seger mot Juventus.

… mest imponerande nummer
Det stod West Ham-stjärnan Dmitri Payet för när han trixade med ett tuggummi. Det såg verkligen ut som om han aldrig hade gjort något annat!

… största satsning
Kina har bara kvalificerat sig för ett enda VM-slutspel, 2002. Nu ska det bli ändring på det, trots en svag start i det senaste kvalet. Nyligen presenterade nämligen landet italienaren Marcello Lippi som ny förbundskapten. Han ersätter Gao Hongbo.

(Bild: Claudio Villa/Getty Images)

… gulligaste bild
Ja, det måste ju ha varit den som togs på den gamle storstjärnan Ronaldo tillsammans med maskoten för VM 2018, Zabivaka. Man vill ju bara krama dem båda!

… mest omtalade match
Givetvis Chelseas 4-0-seger mot Manchester United. Vad annars?

 

Pin It on Pinterest