AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Vilka spelare och kort är bäst? Vilken taktik ska man satsa på? Spelar du också FIFA 19 och vill ha tips och hjälp? Häng med oss på den här sidan.

Här går vi igenom nyheterna i det sprillans nya FIFA 19!

Ronaldo på cover

Just det, för andra året i rad så är det Ballon d’Or-vinnaren Cristiano Ronaldo som pryder omslaget till FIFA 19. Den här gången är det dock i Juventuds-tröjan istället för i Real Madrids vita.

Spela i Champions League

Efter att PES tappat licenserna för spel i UEFA-turneringar så kan man nu spela med sitt lag i såväl Champions League som Europa League i nya FIFA 19. Mäktigt!

Rap-remix av hymnen

Los Angeles-rapparen Vince Staples har spelat in en rap-version av Champions League-hymnen speciellt för FIFA 19. Så om du vill ha en lite tuffare variant av hymnen när du spelar är det bara att välja den.

Nya inställningar

Som vanligt när det kommer en ny utgåva av FIFA så finns det mängder av nya inställningar. Några av nyheterna för FIFA 19 är att man kan skapa egna kick off-inställningar, där till exempel mål utanför straffområdet räknas dubbelt, eller att enbart nickar och volleys räknas som mål etc.

Serie A är med

Visst har man kunnat spela med de italienska lagen förut, men då i ligan som kallats Calcio A. Nu har FIFA köpt rättigheterna och du kan spela i den riktiga Serie A. Även kinesiska Super League är med i spelet för första gången.

25 nya Icons

Till FIFA 19 så tillkommer 25 nya Icons. Perfekt för dig som gillar att blanda nya stjärnskott med gamla favoriter. Bland de nya ikonerna som man kan spela med i FIFA 19 märks bland annat Johan Cruyff, Steven Gerrard, Franco Baresi, Roberto Baggio och Eusebio.

Alex Hunter

Alex Hunter är tillbaka, den här gången i ett äventyr som kallas: ”The Journey: Champions”. Hunter har skrivit på för Real Madrid och ska ersätta den flyktade Cristiano Ronaldo. Det handlar om att försöka plocka hem La Liga och Champions League. Tufft!

Alex halvsyster Kim

En glädjande nyhet är att man kan spela som Alex Hunters halvsyster Kim Hunter. Här kan du försöka vinna VM i Frankrike för damer 2019.

Av Gabriel Ernst

(Artikeln publicerades först i GOAL #10-2018)

Pin It on Pinterest