AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

I många år var Frank Lampard och Steven Gerrard två av de stora stjärnorna i Englands landslag. De följde också i varandras fotspår 2015 när båda flyttade till amerikanska MLS – Lampard hamnade i New York City tillsammans med spelare som David Villa och Andrea Pirlo, medan Gerrard drog längre söderut och gjorde Ashley Cole sällskap i Los Angeles Galaxy.

Häromdagen meddelade dock såväl Gerrard som Lampard, på varsina håll, att de lämnar sina klubblag.
– Jag saknar min mamma, jag saknar min pappa, jag saknar min familj. Jag saknar också att ha alla mina vänner runt mig. Ibland saknar jag till och med kylan, konstaterar Gerrard som samtidigt lovar att han inte tänker lägga skorna på hyllan.

Där skvallras det om en återkomst till Liverpool, men det vore sensationellt om det blev av. Att Gerrard återvänder till England, med tanke på citatet ovan, är däremot ingen högoddsare.

I Frank Lampards fall är framtiden minst lika oklar. Han har anbud från flera amerikanska klubbar – däribland Seattle och Los Angeles – men sägs också ha erbjudits olika tränarroller i flera engelska klubbar, som Chelsea och MK Dons.

Vi följer helt enkelt duons kommande beslut med stort intresse.

Var tror du att Frank Lampard och Steven Gerrard hamnar? Kommentera gärna!

 

Pin It on Pinterest