AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Har Diego Costa gjort sin sista match i Chelseas tröja?

Det verkar sannerligen så. Enligt Costa själv fick han i veckan ett sms från tränaren Antonio Conte där budskapet var tydligt: du är inte en del av klubbens planer till nästa säsong.

– Min relation till tränaren har varit dålig hela säsongen. Jag antar att jag varit så kass att jag inte får vara kvar, säger Costa enligt The Guardian.

Den 28-årige anfallaren, som just nu är iväg med det spanska landslaget, lär samtidigt ha ett par olika alternativ att välja på om det inte blir någon fortsättning i Chelsea.

I vintras var han nära en flytt till kinesiska Tianjin Quanjjan, och det är möjligt att den utvägen fortfarande finns kvar.

Samtidigt öppnar Costa för en återkomst till Atlético Madrid.

– Jag älskar att leva i Madrid, men jag måste också tänka på min framtid. Det är komplicerat eftersom jag inte kan gå fyra eller fem månader utan att spela. Jag har ingen liga jag föredrar framför någon annan, utan jag vill bara spela, säger han.

Även Milan, som storsatsar inför den kommande säsongen, ryktas vara intresserat av Diego Costas tjänster. Sant eller inte? Det återstår att se.

 

Pin It on Pinterest