AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!
AnnonsDintidning - Valfri prenumeration till sommarpris - endast 179 kr!

Ikväll, tisdag, drar Champions Leagues gruppspel igång och det är såklart fantastiskt roligt. Här är fem saker vi är nyfikna på att se i veckan:

1. Hur klarar sig Victor Nilsson Lindelöf i Unitedförsvaret?
Under försäsongen fick det svenska nyförvärvet från Benfica flera chanser i Manchester Uniteds mittförsvar, men därefter har han fått nöja sig med en plats på bänken. I bästa fall. I några omgångar har Nilsson Lindelöf också befunnit sig på läktaren. Men i tisdagsmötet med Basel är det alltså hans tur att få visa vad han kan.

2. Hur mår Barcelona egentligen?
Den spanska storklubben har visserligen börjat starkt i La Liga men sägs ändå vara sämre än förra säsongen, då man slutade tvåa bakom Real Madrid och aldrig var nära att vinna Champions League. Nu får vi en indikation på lagets styrka direkt när Juventus gästar Camp Nou.

3. Är PSG så bra som alla säger?
I ligaspelet har PSG inlett starkt med fem segrar på lika många matcher, och nyförvärven Kylian Mbappé och Neymar verkar trivas med varandra. Nu ställs laget mot ett Celtic som förra året startade Champions League med en 0-7-förlust mot Barcelona. Blir det något liknande nu?

4. Räcker Chelseas reservlag mot Qarabag?
Chelseatränaren Antonio Conte har aviserat att han lär rotera i startelvan inför mötet med azerbajdzjanska Qarabag, som debuterar i Champions League. Det är ett vågat beslut mot ett lag som lär vara väldigt, väldigt farligt att underskatta.

5. Blir Liverpools CL-återkomst framgångsrik?
0-5-förlusten mot Manchester City var en tung smäll för Liverpool, som nu gör sitt första framträdande i Champions League på över tre år. För motståndet står ett lurigt Sevilla som mycket väl kan ställa till med problem på Anfield.

Vad tror du? Kommentera på GOAL:s Facebooksida!

Pin It on Pinterest